Чоловічі костюми

Кількість товарів: 9
Розмір
  • Marynarki
Колір
Пропозиція
Тип продукту

Костюми

Чоловічі костюми можна сміливо назвати старожилами базового гардеробу. Без них не обходяться святкові заходи та ділові зустрічі, а нові віяння моди спонукають добирати й більш демократичні варіанти костюмів, що доречно виглядатимуть на звичайній прогулянці містом та побаченні.

Як обрати та правильно носити чоловічі костюми

З вибором сьогодні проблем немає. До якого б стилю ви не тяжіли: суто ділового чи смарт-кежуалу, у дизайнерів знайдуться вагомі аргументи на кожен смак! Торгова марка Bolf звертає увагу на найбільш актуальні та непересічні зразки кравецького мистецтва. У поєднанні з маленькими хитрощами стилістів такі костюми чоловічі справлятимуть неперевершене враження. Майстри від стилю радять тримати в полі зору такі моменти:

  • розмаїття фасонів дозволяє обрати ідеальний варіант для кожної фігури. Так, одяг, позначений як Regular, добре виглядатиме на чоловіках будь-якої статури, а от Slim fit вимагає стрункості;
  • довжина рукава традиційно сягає половини долоні, або трохи коротша. допускається незначне визирання манжетів сорочки;
  • згідно з загальноприйнятими стандартами, досконалий піджак костюмів чоловічих дістає середини великого пальця (у позиції з руками по швах). Залежно від того, за традиціями якої країни пошитий комплект, цей параметр може дещо коливатися,
  • манжетам та відворотам на брюках знайдеться місце у гардеробі чоловіків вище середнього зросту;
  • ніколи не завадить перевірити довжину брюк, аби впевнитися, що на штанинах не виникне зайвих складок;
  • плечі не повинні бути занадто широкими, але й надто облягаючі та тісні – погана ідея.

Якщо купити чоловічий костюм, керуючись цими принципами, він вдало підкреслить вигоди фігури та приховає незначні недоліки, тим самим перетворивши загальний ансамбль на повноцінну складову іміджу чоловіка. Цікаво, що на разі чоловічі костюми не повинні бути застебнутими на усі ґудзики. Нижній ліпше взагалі ніколи не чіпати. Звісно, це стосується тих випадків, коли ґудзиків кілька. Якщо ж лише один, його потрібно розстібати, коли сідаєш, і знову застібати при вставанні. Ця незначна деталь додає образу вишуканої легкості. До інших дрібниць, які впливають на кінцевий результат роботи над стилем, належать:

  • малопомітні шкарпетки, підібрані у тон костюму (якщо тільки контрастність не була продуманою акцією). Сучасні модники часом взагалі відмовляються від шкарпеток, натомість користуючись невидимими слідками. Однак, такий трюк зможе співіснувати не з усіма фасонами: зі slim fit – так, а от з тими, що пошиті за класичними канонами – ні;
  • оптимальна довжина краватки – до пряжки ременя;
  • підтяжки та ремінь не поєднуються, слід зупинитись на одному аксесуарі;
  • усе більшої популярності набуває кольорове та текстурне розмаїття у категорії чоловічих костюмів, тож “засиджуватися” у рамках традиційних відтінків зовсім не обов’язково. Безумовно, принаймні один цілком традиційний чоловічий костюм повинен бути у гардеробі кожного мужчини, але це не значить, що там не знайдеться місця для сміливих варіантів “з характером”;
  • в тренді поєднання костюмів із замшевим взуттям, мокасинами та іншими демократичними варіантами.

Аби усі ці рекомендації можна було втілити в життя, спеціалісти нашого інтернет-магазину поповнюють асортимент різноплановими моделями, котрі будуть а) сучасно виглядати, і б) гарантують комфорт та впевненість у собі.

Чому варто купити костюм чоловічий на Bolf.ua

Ми створюємо умови для зручного шопінгу, що викликає винятково приємні емоції. Серед наших партнерів – авторитетні європейські бренди, продукція котрих користується попитом на західному ринку. Моделі завжди актуальні, а колекції невпинно поповнюються черговими цікавими зразками. Одяг на віртуальних полицях створено з сучасних матеріалів, котрі характеризують такі власивості:

  • екологічність та безпечність для здоров’я;
  • якісні фарбники, що з часом не втрачають яскравості та не тьмяніють;
  • гарне облягання по фігурі;
  • тривалий срок експлуатації;
  • непримхливість та легкість у догляді.

Завдяки цьому, чоловічий костюм буде довго служити, виглядаючи найліпшим чином. Bolf.ua пропонує костюми чоловічі ціна на котрі викличе радісне збудження, адже ми доводимо, що брендові речі не потребують значних фінансових витрат. То ж відмовляти собі у обновах не доведеться.

Як купувати онлайн

Додавайте до електронного кошику усі товари, що припадають до вподоби. Наприкінці завжди можна провести “ревізію”, аби залишити тільки найнеобхідніші позиції. Оформлення замовлення займає лічені хвилини, а надходять посилки з чоловічими костюмами у Київ та інші міста України завжди оперативно. За умови замовлення одягу на суму, що перевищує 1600 гривень, доставка відбувається за рахунок магазину. Оплатити покупки можна після доставки замовлення на адресу. Якщо ж якась із речей не підійде, скористайтеся правилом 30-денного терміну повернення. У разі виникнення запитань телефонуйте на інфолінію за номером +38 044 3334 4366. Кваліфіковані менеджери радо проконсультують на різні теми та допоможуть зробити правильний вибір. Гарного вам шопінгу та вдалих покупок!

pixel